Vintage tim se dugi niz godina bavi izradom nameštaja i opremanjem enterijera. U kombinaciji sa ljubavlju, strašću i znanjem stvaramo svaki put neponovljivo remek delo. Uspeli smo da zadobijemo poverenje naših klijenata isključivo kvalitetom naših proizvoda. Najbolji podatak koji to potvrdjuje je procenat ljudi koji nas traze isključivo na osnovu preporuke.

Na zahtev naših klijenata, otvorili smo showroom 2015-e godine u Lovćenskoj 10, u Novom Sadu, gde možete da vdite kako mi to radimo. Pored ekskluzivnih komada nameštaja, imamo široku ponudu mebl štofova, i u prilici smo da vam prezentujemo kolekcije renomiranih svetskih proizvodjača kao što su jab, chivasso, carlucci i mnogi drugi.

Ono što nas izdvaja na tržištu je to što se trudimo da svojim kupcima omogućimo da budu sami dizajneri svojih komada nameštaja. Klijent može da bira mebl štof, boju i sjaj drveta, oblik i dimenzije nameštaja, kao i ukrasne detalje poput nogica, naslona, rukohvata itd. Na taj način se najlakše dolazi do unikatnog nameštaja po vašem ukusu.

Ukoliko imate ideju da opremite stan, kuću ili poslovni prostor našim nameštajem, a ne znate tačno kako sve da uklopite, naš tim je tu da vam pomogne u dizajniranju enterijera, nudeći vam predloge i sugestije na osnovu rasporeda prostorija, osvetljenja u stanu i ostalih faktora koji mogu uticati na sveukupan doživljaj.

Tu smo da od vaše kuće napravimo dom.
Vaš Vintage tim